020 - 63 66 837

24-uurs zorg Edam-Volendam

Misschien bevindt u zich in een situatie waarbij het ontvangen van zorg dag en nacht noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een handicap heeft, of een (chronische) ziekte, zoals de ziekte van Alzheimer. U bent dan niet volledig zelfredzaam en u heeft behoefte aan intensieve verpleging en/of verzorging. 24-uurs zorg in Edam-Volendam door Zuster Jansen kan dan voor u een oplossing zijn. Hierbij is er dag en nacht een professionele zorgverlener bij u thuis aanwezig, die u kan verzorgen, verplegen en begeleiden waar nodig.

Het kan ook zijn dat het ontvangen van 24-uurs zorg voor u niet noodzakelijk is, maar wel wenselijk. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met ouderdom, of wanneer u net bent geopereerd aan uw heup. Het kan zijn dat de zorg die u kunt ontvangen vanuit de reguliere thuiszorg voor u niet voldoende is. Wellicht heeft u behoefte aan méér zorg en zorg van betere kwaliteit. Ook dan is voor u 24-uurs zorg in Edam-Volendam door Zuster Jansen een uitstekende oplossing.

Dag en nacht zorg op maat

Wanneer u kiest voor 24-uurs zorg in Edam-Volendam kunt u rekenen op passende zorg. Zuster Jansen biedt zorg op maat bij u thuis. U ontvangt dan uitstekende zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Dag en nacht zullen onze zorgverleners zich inzetten om zorg te verlenen zoals u dat wenst. Afhankelijk van uw specifieke zorgwensen en behoeften krijgt uw dag de invulling zoals deze voor u wenselijk is.

Naast het verlenen van uitstekende verzorging en verpleging kunnen onze zorgverleners u bovendien professionele begeleiding bieden bij het ondernemen van sociale activiteiten. Onze zorgverleners kunnen bijvoorbeeld samen met u uitstapjes maken, zoals naar het museum of naar de markt.

Kies voor onze professionele 24-uurs zorg in Edam-Volendam en u ontvangt de meest complete vorm van particuliere zorg bij u thuis. Neem contact op voor meer informatie of persoonlijk advies. Wij geven u antwoord op iedere zorgvraag.

 

Lees meer bij Zuster Jansen
  • Zuster Jansen heeft moeder uitstekend verzorgd!
  • Met 24-uurs verpleging kon vader thuis blijven wonen
  • De zorg- en dienstverlening was uitstekend!